Yeni Tourismo Özellikleri

《YENİ TOURISMO》

-Yeni Tourismo Eski Kasa Tourismo Otobüslere Göre Hem İç Konforun Hemde  Dış Tarafının Özellikle Ön Ve Arka Görünümleri Oldukça Güzel Karşılandı.

Tavizsiz güvenlik ve rakipsiz sistemler: Yeni Tourismo'nun güvenlik anlayışını bu sözcüklerle ifade edebiliriz. Her biri güvenlik konusunda yeni standartlar belirlemiş, kapsamlı ve gelişmiş teknolojilerle donatılan Mercedes-Benz marka otobüsler, uzun yıllardır güvenlik konusunda sınıfının en iyileri oldu. En yeni güvenlik ve sürüş destek sistemleri, Yeni Tourismo'nun daha da üstün koruma sunabilmesine olanak tanıyor.

Yeni Tourismo, gelişmiş güvenlik sistemleriyle ticari araç sınıfında yeni bir standart daha belirliyor. Antiblokaj Fren sistemi (ABS), Elektronik Stabilite Programı (ESP), Şerit Takip Asistanı (SPA) ve yağmur-ışık sensörü gibi işlevler barındıran kapsamlı güvenlik sistemleri, rahat ve emniyetli bir sürüş deneyimi yaratıyor. Üstelik Patinaj Önleyici Sistem (ASR), Aktif Acil Fren Sistemi (AEBS) ve Sürekli Frenleme Sınırlayıcısı (DBL) bu gelişmiş güvenlik düzenini daha da güçlendiriyor. Elektronik Fren Sistemi (EBS) ve Fren Destek Sistemi (BAS), acil frenleme durumlarında ek destek sağlıyor. 

Antiblokaj Fren Sistemi (ABS) ve Elektronik Stabilite Programı (ESP®) gibi günümüzde standart hale gelmiş pek çok güvenlik yeniliği ilk olarak efsanevi Mercedes-Benz yıldızı taşıyan araçlarda kullanıldı. Sürücünün tüm dikkatini yola verebilmesi için, tüm cihaz ve göstergeler kullanıcı dostu kokpite sade bir şekilde yerleştirildi. Aktif Acil Fren Sistemi (AEBS) ve Şerit Takip Asistanı (SPA) gibi elektronik destek sistemleri ise, sürücüye destek olarak kazaların önlenmesine yardımcı oluyor.

Yorumlar